سوال : استفاده از نمک ید دار می تواند ید مورد نیاز بدن را تامین کند. تحقیق کنید که نمک های ید دار در
چه شرایطی خواص خود را حفظ می کنند و چه غذاهایی مانع جذب ید می شوند؟
پاسخ : برای حفظ ید در نمک ید دار باید: نمک را در مدت کمتر از یک سال مصرف کرد، دور از نور و رطوبت و در ظرف های غیر فی تیره نگهداری کرد.
و نیز هنگام پخت ، نمک در مرحله آخر اضافه شود تا ید آن حفظ شود.
ترکیبات تیوسیانین از عواملی هستند که مانع از جذب ید می شوند و بیشتر در گیاهان خانواده کلم یافت می شود. سویا، ذرت و ارزن
نیز مانع از جذب ید می شوند.
درباره این سایت