چگونگی افتتاح حساب پس انداز را به کلاس گزارش دهید- اقتصاد دهم

سپرده قرض الحسنه پس انداز


حساب سپرده قرض الحسنه پس انداز به حسابی اطلاق می شود که صاحب آن به قصد تعاون عمومی و کمک به نیازمندان و برخورداری از پاداش و اجر معنوی و برخورداری از انواع خدمات بانکی نزد بانک افتتاح می نماید. به موجودی این حساب ها هیچگونه سودی تعلق نمی گیرد لیکن صاحبان حسابها می توانند از هزاران جایزه ارزنده قرعه کشی این حساب ها بهره مند شوند.


  مدارک مورد نیاز

ارائه اصل کارت شناسایی ملی، شناسنامه 

تکمیل مشخصات و ثبت امضا در حضور مسئول ذیربط

  شرایط و مقررات عمومی

شخص حقیقی و یا حقوقی با رعایت مقررات قانونی می تواند در هریک از واحدهای بانک ملی ایران به نام خود و یا اشخاص دیگر مبادرت به افتتاح سپرده قرض الحسنه پس انداز نماید (در حال حاضر حداقل موجودی برای افتتاح حساب سپرده قرض الحسنه پس انداز 100000 ریال می باشد)

اتباع خارجی دارنده  کارت آمایش معتبر می توانند افتتاح حساب نمایند.

حق استفاده از موجودی حساب حسب مورد با صاحب حساب یا نماینده قانونی او(ولی ، وصی، قیم و یا وکیل) خواهد بود.

اطفالی که به سن 15 سال تمام رسیده باشند می توانند (بدون ارائه حکم رشد) منحصراً به نام خود حساب سپرده قرض الحسنه پس انداز افتتاح نمایند.

اطفالی که به سن 12 سال تمام رسیده باشند می توانند(بدون ارائه حکم رشد) منحصراً به نام خود حساب سپرده قرض الحسنه پس انداز افتتاح نمایند، حق استفاده از موجودی این حساب با دارنده حسب پس از رسیدن به سن 15 سال تمام خواهد بود. مگر در موارد اضطراری، با نظر ولی قهری و حضور طفل، مانده حساب قابل پرداخت است.

مادر قانوناً می تواند به نام فرزند صغیر خود حساب سپرده قرض الحسنه پس انداز افتتاح نماید. حق استفاده از موجودی این حساب تا رسیدن طفل صغیر به سن 18 سالگی تمام فقط با مادر است.

برای صغار، ولی، وصی و قیم می توانند حساب سپرده قرض الحسنه پس انداز افتتاح نماید. لیکن تا رسیدن صغیر به سن رشد و اثبات آن توسط دادگاه و با 18 سال تمام،‌حق استفاده از موجودی حساب با قائم مقام قانونی وی و با ارائه مدرک مربوطه خواهد بود مگر در مورد حسابهای مخصوص که پس از حصول شرایط تعیین شده ، برداشت امکان پذیر می باشد.

اشخاص حقوقی از جمله شرکتها به موجب مدارک قانونی و شرط پیش بینی در اساسنامه که مستم ارائه شرکتنامه، اساسنامه و آگهی ثبت شرکت در رومه رسمی کشور که نام صاحبان امضای مجاز شرکت یا موسسه در آن درج گردیده باشد می توانند حساب قرض الحسنه پس انداز افتتاح نمایند.

چنانچه بازکننده حساب کم سواد باشد، مهر و اثر انگشت او جانشین امضاء خواهد بود. ارائه دو قطعه آخرین عکس و نمونه مهر اسم این قبیل اشخاص جهت الصاق به دفترچه و کارت اامی است.

چنانچه شخصی برای دیگری حساب قرض الحسنه پس انداز باز نمایدو هنگام افتتاح حساب، برداشت از موجودی آن را برای مدت معینی و با استفاده از آن را مقید به شروطی نماید (به اینگونه حسابها ، حساب مخصوص اطلاع می شود) موجودی آنها قبل از پایان موعد مقرر با حصور شرایط مربوطه قابل استفاده و برداشت نخواهد بود.

در صورتیکه صاحب حساب بیش از یک شخص باشد (حساب مشترک) موجودی حساب به نسبت سهمی که موقع افتتاح حساب از سوی صاحبان سهام تعیین می شود متعلق به صاحب حساب می باشد و آنان می توانند با مشخص نمودن نحوه برداشت در نمونه های مخصوص همین امر حق استفاده از موجودی حساب را به یکدیگر تفویض نمایند . همچنین چنانچه هر یک از شرکا مجاز به برداشت 100 درصد موجودی حساب مشترک باشند ،‌بانک می تواند بنا به درخواست مشتریان برای هریک از آنها ملی کارت مجزا صادر نماید.

در صورت فوت صاحب حساب ، وارث متوفی می تواند پس از تسلیم برگ انحصار وراثت و ارائه گواهینامه واریز مالیات بر ارث منوط به اینکه در گواهینامه مزبور شماره و مانده حساب سپرده قرض الحسنه پس انداز متوفی ذکر گردیده باشد، موجودی را به قدرالسهم دریافت دارند.
 


سایت علمی و پژوهشی آسمان , اقدام پژوهی , گزارش تخصصی

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : حساب ,انداز ,افتتاح ,موجودی ,الحسنه ,سپرده ,حساب سپرده ,موجودی حساب ,انداز افتتاح ,افتتاح حساب ,صاحب حساب ,انداز افتتاح نماید ,انداز افتتاح نمایند ,تمام رسیده باشند
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پیله دَر مخزن آب | مخزن کامپوزیت | مخزن گالوانیزه سايت اميد جهان سئو چیست؟ شرکت نرم افزاری دلتاگروپ پیشروبار کرج طناز دکور CRM Evolution mohajeratcompany